Ensilumi tuli, vaikka mustaa joulua olisin halunnutkin. Jotenkin toi kaikki valkoisuus tuolla ulkona vaan ahdistaa ja masentaa, turha vuoden aika.

Koko viikko koulussa oli sellasta ja tällästä. Ei oikein kunnon ohjelmaa, välillä tosi tylsää ja välillä hirveä kiire. Kaipaamaan olen jäänyt peruskoulun joulujuhlia, joissa kuoro laulaa ja koulun huonoimmat näyttelijät on koottu lavalle esittämään jotain maailman tylsintä näytelmää. Mutta, näin vanhana musiikkiluokkalaisena olisi ehkä kiva mennäkin laulamaan kuoron mukana! "Joulu on taas, riemuitkaan nyt!"

Perjantaina meni aika paljon rahaa viimeisiin joululahjaostoksiin, so what? Eipähän mennyt mihkään turhaan, hyvään tarkoitukseen siis. Iltaa vietettiin kavereiden kanssa ABC:llä, tuli kyllä niin vanhat ajat mieleen. Viime talvena nimittäin isolla porukalla oltiin siellä joka ilta ja hauskaa oli. Nyt vaan oli pienempi porukka, mutta jutut ehkäpä ihan yhtä hauskoja. Näin lyhyesti loppu perjantaita kuvataan sanoilla Jamaica-tee, Aamu-juna ja Kissamummo.

Lauantaista en kerro, koska väsyttää.
Aatosta en kerro, koska väsyttää.

Olisi paljon kerrottavaa, mutta väsyttää ja uuvuttaa.

-Footi

p.s Serkkuni poisti tämän tekstin jo neljä kertaa, joten pidempi kirjoitus olisi tullut ilman hänen taitavia näppejään.