Miekka kivessä ja siinä se pysyy. Katselin tänään sivu silmällä nelosen uutta `Jeopardy` viihdeohjelmaa ja tulin siihen lopputulokseen, että hyviä tietokilpailu ohjelmia ei vain osata enää tehdä. Innolla odotan huomenna alkavaa `Ota tai Jätä`-ohjelmaa, joka on mainosten perusteella osoittautunut aika mielenkiintoiseksikin, vihdoinkin Suomessakin ylletään kansainväliselle tasolle kun pääpalkinto on 0,5 miljoona euroa! Nämä pienet valopilkut televisiossa jäävät kuitenkin hyvin pieneksi osaksi nykyistä tarjontaa tarkastellen. Alias, mahtavin sarja ikinä, loppuu torstaina ja tilalle tyrkytetään saman tapaisia sarjoja kämmenisen verran tilalle, nämä eivät edes yhteensä pysty korvaamaan tätä huippu spektaakkelia, joka meidän ruuduissamme pyöri viiden vuoden ajan. Muutamia siedettäviä sarjoja ovat C.s.i, 24 ja ainakin pari suomalaista tosi-tv ohjelmaa, jotka ovat pakko katsoa joka vuosi. Uusi ohjelma omaan kalenteriini on Twin Peaks, joka ainakin tässä vaiheessa on osoittautunut hyväksi ja jännittäväksi sarjaksi. Televisio aihetta jatkaen, odotan analogisten lähetysten loppua, haluan uudistusta! Tässä mielipiteitäni televisio-ohjelmista ja miksi?
Syy on yksinkertaisesti se, että tietokone vie voiton nykyään joka tilanteessa, artistien levymyynnit ovat alentuneet huimasti, koska ihmiset lataavat laittomasti musiikkia tietokoneellaan, katsojamäärät laskeneet malttamattomuuden takia kun suosittujen sarjojen seuraavat jaksot ovat mahdollista ladata internetin kautta.

Silti, Televisio on floppi ja myös kyllästyminen tietokoneeseen on lähellä. Tukea aion kuitenkin artisteja, ainakin niitä tiettyjä ja ostaa niiden albumit kaupasta, laillisesti ;>

Rok ja Rauha ja Rupisuus ja Väsymys

-Footi