Ulos mentäessä on vaikea päättää, mitä laittaa päällensä. Tosin ei tyylisyistä vaan tarkenemis-syistä. Hyvänä esimerkkinä viime Torstainen sää, kun lähdin huppari päällä ulos, aurinko paistoi lämpimästi ja sitten yhtäkkiä SADE! Vettä tihkuttaen, aurinkoa, vettä, aurinkoa ja loppuhuipennus: LUNTA! On varmaan tädit kattonut äänestysteltoissa, että "Ompa pojalla niukasti päällä!"

Äänestysteltoista puheenollen, vaalit oli ja meni. Kokoomus oli kingi ja meitsit elää nyt porvari-yhteiskunnassa. Demarit sai turpaansa ja kunnolla, Keskusta edelleen suurin puolue. Ja ainakaan minun tietääkseni yhtään uutta puoluetta ei eduskunnassa ole? :o Eihän? Oli miten oli, mutta jännää oli nähdä, kuinka suomalaiset ovat ruotsalaistuneet. Ruotsin kansan puolue sai mukavasti lisäpaikkoja. Jos syynä ei ole suomalaisten ruotsalaistuminen, niin Suomen ruotsalaiset ovat heränneet. Vasta nyt, herää kysymys, tietääkö Suomen ruotsalaiset jotain, mitä me emme tiedä? Jos suomalaisten aika on vähitellen ohi Suomessa, kauan meillä on aikaa.. Tai siis, että onko meillä aikaa?

Ei minulla ainakaan, tämän kaiken vaalihössäkän tuloksena on laukun pohjalla seitsemän tulitikkuaskia ja muutama nessupaketti, kiitos näistä rakkaat puolueemme! Näitä kun on töihin mennessä muutamat aina tyrkätty kätöseen. Töissä on mennyt ihan mukavasti, koulussa ihan ok ja vapaa-aika jäänyt aika niukalle, mutta kyllä sitäkin aina löytyy, kun sitä osaa järjestää. Viikonloppuna oli ihan kivat pippalot, mainitsemisen arvoiset, mutta ei kertomuksen kuitenkaan.

Joten tää poika varmaan kömpii omaan sänkyyn katsomaan Salaisia kansioita.. Rokkia ja Aurinkoa!

-Footi

p.s Näin muuten unta, että Suomi mokasi euroviisutekniikan. Valot sammu ja katosta telineet tippu kesken Ruotsin esityksen.