Kirjoittelut ovat viime aikoina jääneet vähän vähemmälle ajan puutteen takia, pahoittelen. Asia on kuitenkin niin, että nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet. Paljon lupauksia on tehty, mutta suurin osa vanhoistakin asioista pysyy ennallaan.

Uusivuosi, jota edelsi reilun viikon pituinen loma sujui aika rauhallisesti, kun taas uusi vuosi jokseenkin vilkkaasti, mutta silti hillitysti juhliten. Harmin paikka vaan, kun ehdin unohtamaan uuden vuoden aattona juhlimisen syyn. Järvenpään kaupunki oli taas järjestänyt mahtavat ilotulitteet, mutta musiikkivalinta taisi mennä vähän pilalle, tietenkin perinteitä kunnioittaen ymmärrän, että Sibelius liittyy olennaisesti Järvenpään historiaan, mutta uusiutumiskyky kärsii.

Mutta mites minulle.. Yöuneni ovat loman jälkeen olleet epäsäännöllisiä ja jopa jotkut arkiyöt on tultu valvottua, ja pirteenä pitäisi kouluun mennä, onnistuu ja ei. Jännää muuten oli, että kun googletin oman nimeni, löytyi oma blogini ensimmäisenä, mahtavaahan se on. Jos vuoden päästä löytyisi vielä enemmän osumia ;) Katsotaan, mitä aika tuo tullessaan ja valtaako pieni poika suuret konserttisalit :p Suunnitelmista myöhemmissä kirjoituksissa lisää.

Kovasti yritän lisätä tuonne galleriaan, jonkinlaista kuvamateriaalia, kunhan vain ehdin ja viitsin. Lisää runojakin olisi pöytälokerossa, kunhan ne kirjoittaisi puhtaaksi ja saisi tänne esille, niin se olisi aika hyvä. Nyt näin blogia kirjoittaessani, olen huomannut, kuinka kiinnostavaa olisi esimerksi kirjoittaa omaa artikkelia johonkin lehteen, pienet jyväset päässä yhdistelisin, niin uskon, että saisin omaperäistä kirjoitusta ja hieman myös humoristista, aika näyttää tämänkin.

Tämän vuoden alussa musiikillinen tilanne on se, että hyvät biisit ovat nyt vähissä, tässä oma TOP-listani:
1. Carpark North - I and you
2. Apulanta - Koneeseen kadonnut
3. Breaking Benjamin - Diary of Jane

Ei muuta kuin rok rok ja rakkautta.

-Footi